Siirry suoraan sisältöön

Medikaaliset hoidot

TKN Mesojet Gun
1.hoito 135 € | seuraavat 115 €

Neulattomassa mesoterapiapyssy hoidossa aktiiviaineet imeytetään ihoon sähköstimulaation avulla sekä ihon pinnallista mikrohiontaa hyödyntäen.
Hoidolla saavutetaan kaikki elektroporaation ja mikroneulauksen hyödyt kivuttomasti ja turvallisesti. Syvävaikutteinen laitehoito antaa näkyvän ja tehokkaan hoitotuloksen jo ensimmäisellä hoidolla. Ihanteellinen hoitomenetelmä ikääntymismuutosten, rosacean, couperosan ja aknen hoitoon sekä ihon syväkosteutukseen ja heleyttämiseen. Suositellaan sarjahoitona!

Toskani-kemiallinen kuorinta
1.hoito 135 € | seuraavat 99 €

Kemiallinen happokuorinta stimuloivat ihon omaa kollageenituotantoa. Tehokas hoito akneen, aknearpiin, ikääntymisen merkkeihin, ikäpigmenttiin, ryppyihin ja juonteisiin, veltostuneeseen ihoon, epätasaiseen ihon väriin, auringon vaurioittamaan ihoon sekä karheaan ja hilseilevään ihoon. Hoitotuotteiden imeytyvyys ihoon paranee, kuolleet ihosolut poistuvat ihon pinnalta ja ihon uusiutuminen nopeutuu, ihosta tulee raikkaampi, sileämpi,heleämpi ja nuorekkaampi. Ihon talineritys tasapainottuu ja erilaiset ihon epäpuhtaudet vähenevät. Ihon kosteuspitoisuus paranee, kollageenin muodostuminen nopeutuu.
Käytämme hoidoissa Toskani medikaalisia ja esteettisen lääketieteen käyttämiä puhtaita kuorintahappoja, seerumeita ja hoitoaineita. Tehoaineet imeytyvät syvälle ihoon, antaen maksimaalisen tehon ihon hoitamiseen.
Hoitoja suositellaan sarjahoitoina, mutta jo yhdellä hoidolla saavutetaan näkyviä tuloksia.

Hoidossa ei ole haittavaikutuksia ja sitä voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina.
Hoidossa on lyhyt toipumisaika ja se sopii kaikille ihotyypeille ja kaikille ihoalueille.

Hoitoa ei voida antaa verenohennuslääkkeitä ja säännöllisesti särkylääkkeitä käyttäville, insuliinihoitoista diabetesta sairastaville
tai jos hoidettavalla alueella on aktiivista aknea tai ihoinfektio. Raskauden aikana hoitoa ei suositella.

Iholle ei tule laittaa mitään tuotteita seuraavaan kuuteen tuntiin tai mielellään koko päivänä. Hoidon jälkeen tulee välttää saunaa, uimista, hikiliikuntaa sekä aurinkoa saman päivän aikana. Vältä ihosi kosketusta seuraavaan päivään. On hyvä vaihtaa puhdas tyynyliina yöksi hoidon jälkeen.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme A-, C- ja E-vitamiinien käyttöä sekä mahdollisesti ihon kollageenin tuotantoa aktivoivaa lisäravinnetta

Ensimmäiseen hoitokertaan sisältyy Crema Hydratante- hoitovoide (50 ml) kotihoitoon.